Na pive

pivoapolitika | Mám rád pivo, politiku a rocknroll.

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
napive
Smoliar týždňa
 
theory
theory | 8.8.2021 17:58

no to je asi posledný človek na svete, ktorý by plakal preto, že mu niekto nedá peniaze...

v iných kluboch ako FCB si príde možno aj na väčšie peniaze


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 8.8.2021 18:44

Určite nie, tú zmluvu čo mal teraz mu už nikto nedá. PSG mu síce dá na oko veľa, ale kvôli 70% milionárskej dani vo Francúzsku bude mať v čistom "iba" 40 miliónov. V Barce bral 76 miliónov v čistom.


Valiant
Valiant | 8.8.2021 20:45

Myslím, že v pohode môže do konca života hrať aj zadarmo a nebude plakať.


Nathanael
Nathanael | 8.8.2021 21:03

O prachy tam nejde, on už tam nemôže hrať ani zadarmo...


bezmenny
bezmenny | 9.8.2021 09:52

Po tom co pre Messiho rodinu spravila Barca, tam mal dohrat karieru aj za nejaky symbolicky plat... vzdy sa da dohodnut - t.j. mohol tam po ukonceni kariery ist do nejakej funkcie. Zbytocne na zaver kariery sa odondi do zufaleho klubu ako je PSG - vyhral vsetko co mohol a s PSG vyhra tak akurat franzusky titul a to bude vsetko. Pevne verim ze v LM dostanu na frak.


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 9.8.2021 10:08

Vidím, že je to tu samí futbalový analytik, čo nemá ani šajnu o pozadí finančnej fair-play. Pravidlá určujú strop aj podlahu. Minimálna výška zmluvy musí byť 50% tej predchádzajúcej, s čím Messi súhlasil. Takže zadarmo hrať nemôže... nehovoriac o tom, akú by to robilo krv, keby najlepší hráč hral zadarmo a z lavičky by sa ne neho škrebil preplatený spoluhráč, ktorý nemá ani na základ a berie 10 miliónov.

A mimochodom... píšete tu ako keby Messi Barcelone niečo dlžil. Ten človek im sám robil 1/3 ziskov každý rok. Pomohol im k 34 trofejám, za ktoré dostal klub prize money. A jeho dres je suverénne najpredávanejší. On sám na seba zarobí, aj na kopec spoluhráčov. A to Messiho nemám rád, no holt fakty sú fakty.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader